Let's find a brand new story now, my love.

Jag har Nano-ångest. Internet är min värsta fiende just nu. Min berättelse har kommit till en kritisk vändpunkt och det skär i hjärtat att skriva det för nu vet jag att det kommer gå utför för henne. Det skär även i hjärtat att skriva det för det kommer bli så overkligt och jag klarar inte av det. Jag hatar att jag älskar mina ord.
Fröken Memme är även så larvig att hon gråter till det hon själv har skrivit, gråter till sin egen berättelse. Den är dessutom helt jäkla misslyckad. Det känns mindre bra.
Fina klänningar och söt indiepop får läggas åt sidan idag. Idag blir det morgonrock och ångestmusik i kampen om orden. Önska mig lycka till.

Jag läste om någon som stal en bil

Jag ska ge det här med bloggande ett försök. Jag älskar att skriva, men bloggande har aldrig riktigt nått in till mig och outfit-bilder och eh, ja, bilder överlag är inte min sak. Jag utger mig inte för att vara något speciellt utom mig själv och jag tycker inte att det är något fel på varken fjortisar, emos, tjocka personer, jättesmala personer eller förståndshandikappade sålänge som man beter sig respektfullt mot andra. Jag gillar inte att festa och jag ar inga fyndiga länkar, men jag har ett behov av att skriva av mig. Jag skriver inte för min egen skull, det kan jag säga redan nu så är vi på det klara med det. Jag skriver för att någon ska lyssna. Jag vill gärna tro att jag skriver för min egen skull, men nu är det inte så och jag är okej med det. Om ingen lyssnar får jag väl inbilla mig att någon lyssnar. Jag vloggar inte heller, bara så att ni vet. Varför? Personliga uppgifter och allt det där.
Däremot kan jag berätta för er att jag är en galen tedrickare, älskar vintage och secondhand men hittar inte ofta något bra, är nykterist (woo, heja unf!) och är djupt dedikerad till mina läxor. För tillfället skriver jag även NaNoWriMo. Ni kan kalla mig Memme. Dessutom är jag galen i Regina Spektor och Raymond & Maria för att ge er några exempel. De tröstar mig när jag är ledsen och får mig att skratta när jag är glad.

Ha en trevlig kväll nu. Jag ska försöka sammfoga ett ordentligt blogginlägg.
(Mina rubriker kommer förövrigt att vara antingen Bones-citationer eller låttitlar för det mesta. Den som kan berätta var dem kommer ifrån får en kaka.)

RSS 2.0